Duurzame dominee

Rachelle werkt als duurzame dominee. Dat betekent dat in haar werk haar expertise op het vlak van SDG’s (Duurzame ontwikkelingsdoelen of Global Goals) en religie en levensbeschouwing samen komen.

In 2015 heeft de Verenigde Naties de SDG’s in het leven geroepen. De SDG’s zijn zeventien doelen om de wereld tot een betere plek te maken in 2030. Deze doelen zijn niet alleen bedacht binnen de muren van de VN, maar zijn opgesteld door burgers wereldwijd. De doelen bieden een startpunt om verantwoordelijk te handelen in de wereld.

Als duurzame dominee helpt Rachelle individuen en bedrijven bij de bezinning op SDG’s en de betekenis van de SDG’s in het dagelijks leven vanuit een levensbeschouwelijk dimensie. Wat is mijn plek in de wereld? Wat zijn de waardekaders die ik heb en waar kan en wil ik verantwoordelijkheid voor dragen? Ze werkt samen met experts uit het veld.

Je kunt Rachelle bereiken op info@verhalenmakers040.nl om een vrijblijvende afspraak te maken.