Ontwerp je eigen levensbeschouwing

Eindhoven is de stad van techniek en design.

De Dutch Design Week trekt elk jaar een record aantal bezoekers.

 

Het grootse ontwerp van de mens is zijn of haar eigen leven. Ieder mens is een vat vol levensverhalen. Verhalen die gehoord en verteld willen worden. Verhalen die concreet willen worden in een rode draad, die door het leven loopt. Hoe geef je uiting aan datgene dat jouw rode draad vormt en de waarden die voor jou van ultiem belang zijn? Waar vind je houvast als jouw verhaal even stokt? Welke symbolen, levensbeschouwelijke en filosofische tradities, oerverhalen en andere bronnen steunen en inspireren je?

 

Met kleine gezelschappen (max. 10 mensen) begeleidt Sigrid mensen om hun eigen leven te beschouwen. Aan de hand van voorwerpen, verhalen en kleine rituelen gaan we met elkaar aan het werk. Tevens biedt het ontwerpen de gelegenheid om elkaar op een bijzondere manier te ontmoeten.

Na een introductie kunt u besluiten om drie keer twee uur mee te doen.

 

Kosten en aanmelding

€ 7,50 per keer incl. koffie, thee en materialen.

Nadere informatie en aanmelden bij s.coenradie@hotmail.com of telefonisch 0621893485.