Evenementen

Houd de website in de gaten voor het actuele programma!

 

22 december: 16.00-17.30 (en warme choco na afloop)

Een Eigenwijs Kerstverhaal

Onder de huid van de stad

Verhalenmaker en dominee Rachelle is de afgelopen periode onder de huid van de stad gekropen. Met haar verhalenfiets heeft ze verschillende kleurrijke mensen in de stad ontmoet, en verhalen verzameld en opgetekend. Een aantal van deze verhalen staan centraal in een eigentijdse kerstvertelling, waarbij Rachelle u meeneemt op avontuur door Eindhoven – en zo een nieuw blik werpt op wat kerst voor ons vandaag kan betekenen.

Tickets: 8,50 (regulier) / 6,50 (studenten, vrienden en leden RGE) / 2,50 (minima)

Hier kun je je tickets kopen:

https://www.ticketkantoor.nl/shop/verhalenmakers

Locatie: Remonstrantse kerk Eindhoven, Dommelhoefstraat 1a

De opbrengst van de ticketverkoop gaat voor 50% naar initiatieven in Eindhoven die Rachelle heeft bezocht en opkomen voor mensen in een kwetsbare positie in de stad. De andere helft wordt gebruikt om nieuwe verrassende initiatieven mogelijk te maken. 

 

30 december: 11.00-12.00

QUEEN Viering

De viering wordt geïnspireerd door de film Bohemian Rhapsody waarin het geromantiseerde levensverhaal van Freddy Mercury vertelt wordt. Geromantiseerd of niet, het is een mooi verhaal om het jaar mee af te sluiten en een nieuw jaar te beginnen: wat betekent het om jouw eigen levensweg te bewandelen in het licht van 2019. Wat wil je laten, wat wil je doen? Welke keuzes maak je zelf of worden gemaakt?

Locatie: Remonstrantse kerk Eindhoven, Dommelhoefstraat 1a

 

11 april 2019:

Stress & Burn-Out: What’s it all about? 

14.00-16.00

Interactieve lezing in de bibliotheek Eindhoven vanuit een zingevingsperspectief door Rachelle.