Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

EVENT/ Een Eigenwijs Kerstverhaal (geweest)

december 22, 2018 @ 4:00 pm - 5:30 pm

Onder de huid van de stad

Het jaar is omgevlogen. 2019 komt eraan, en in de feestelijke decembermaand blikken we terug op het jaar dat achter ons ligt.

En natuurlijk vieren we kerst. Misschien heb je al wel een planning gemaakt voor waar je gaat eten, ouders, schoonfamilie, bij vrienden thuis, of liever met netflix op de bank. En voor je het weet is kerst weer voorbij.

Wacht eens even.

Ho.

Stop.

Waar gaat dat kerstverhaal nu ook alweer over?

In deze bijzondere kerstvertelling kruipen we onder de huid van Eindhoven. Verhalenmaker en dominee Rachelle neemt je mee naar een bankje in de stad dat veelal onzichtbaar is, maar waar mensen elke dag weer samenkomen. Mensen die altijd onderweg zijn, zonder huis of dak boven hun hoofd. Omdat ze niet anders kunnen, of omdat daar wel hele bijzondere dingen gebeuren. Mensen zoals jij en ik, of toch niet? Het oude kerstverhaal komt in het licht te staan van die plek Eindhoven, waar we in de drukte van alledag wel eens aan voorbij gaan en een glimp van opvangen. Een bank die vol leven is, en die ons ook doet afvragen: welke plek neem ik zelf in? Waar hoop ik op? Waar sta ik eigenlijk, en waar wil ik aandacht aan geven in het jaar dat voor me ligt?

Wees welkom bij dit verhaal, met ruimte voor verstilling en muziek waarbij je soms ook (vals) mag meezingen. Na afloop is er soep gemaakt door Spare & Share, en kijk je met andere ogen naar de stad en jouw kerstdiner. Gegarandeerd 😉

16.00 – 17.00: Een Eigenwijs Kerstverhaal
17.00 – 17.30: Soep, soep en nog eens soep, met liefde gemaakt door Spare & Share

Tickets (voorverkoop):

8,50 (Regulier)

6,50 (Studenten & vrienden en leden RGE)

2,50 (Minima)

Tickets (aan de deur):
10 (Regulier)
7,50 (Studenten en vrienden en leden RGE)
2,50 (Minima)

50% van de inkomsten van de ticketverkoop gaat naar Ervaring die Staat. Ervaring die Staat wil mensen in een kwetsbare positie in Eindhoven weer op het spoor brengen van hun eigen kracht en talenten.

Spare&Share is een duurzaam en sociaal initiatief in Eindhoven van jonge idealisten: met eten dat anders weggegooid wordt koken ze de lekkerste maaltijden. Sparing through sharing!

Gebruik onderstaande link om tickets te kopen:

https://www.ticketkantoor.nl/shop/verhalenmakers

Gegevens

Datum:
december 22, 2018
Tijd:
4:00 pm - 5:30 pm

Organisator

Verhalenmakers 040
Telefoon:
0683907670
E-mail:
rachellevanandel@gmail.com
Website:
www.verhalenmakers040.nl

Locatie

Remonstrantse Kerk
Dommelhoefstraat 1a
Eindhoven, 5613 EL Nederland
+ Google Maps