Alles draait, alles gaat zoals het gaat.  Hoe moet ik leven? Waar gaat het heen? Wat gaat vanzelf, wat doet iedereen? Wat is mijn plan vandaag.  Wende Snijders – “Wat is mijn plan vandaag”

Wat vind ik belangrijk? Welke keuzes wil ik maken, en waar sta ik eigenlijk voor (of achter?). Wat is onze plek in de wereld, en hoe kun je als mens tot je recht komen?

Tijd vinden voor deze vragen blijkt in ons dagelijks leven niet altijd gemakkelijk te zijn. Vandaag de dag zijn we vrij om ons leven in te richten zoals we dat zelf willen, terwijl de wereld in een razend tempo doorbeweegt. Moeten we rennen, springen, vliegen, duiken, vallen en weer opstaan? Of kan het ook anders?

Als verhalenmakers en dominees delen wij inspirerende verhalen die nieuwe perspectieven aan kunnen dragen. Wij stellen de vragen die er toe doen.  Graag bieden wij een plek waar je geprikkeld wordt  én tot rust kan komen. Als reisgids nemen wij je mee op een ontdekkingsreis die ‘het leven’ heet, en stellen wij de vraag achter de vraag. Oude tradities, rituelen en verhalen actualiseren wij, op zoek naar de relevantie van vandaag.

We maken ruimte om iets langer stil te staan bij de vragen die er toe doen, om juist vanuit daar weer in beweging te kunnen komen.

Dwaas, wellicht. Tegen beter weten in, misschien. Eigenwijs, dat zeker!

Je bent van harte welkom voor een goed gesprek, kop koffie of een van onze programma’s!